Lupaus – Laatu – Luotettavuus - Tätä on Lynnia Oy

Lynnia Oy on vuonna 2014 perustettu, toimintansa vakiinnuttanut suomalainen yhtiö, joka toimii valtakunnallisesti. Päätoimintaamme on kohteidemme kehittäminen, hallinnointi ja ylläpito. Olemme vuosittain tekemisissä lukuisien kohteiden kanssa ja etsimme markkinoilta jatkuvasti uusia kohteita. Kohteinamme voivat olla esimerkiksi loma-asunnot, omakotitalot, kerrostaloasunnot, metsätilat, teollisuuskiinteistöt, toimitilat kuin tontitkin.

Toimintamme yhtenä lähtökohtana on ajatella kohteen toimivuuden ja elinkaaren lisäksi myös sen käyttäjiä niin, että kohteesta saa kaiken sen tarjoaman käyttöhyödyn. Tällöin myös kohde saa käyttäjiltään mahdollisimman toimivan käytön ja pääsee täyteen potentiaaliinsa. Näin saadaan toimiva kokonaisuus.

Lynnian perustamisen vahvoja lähtökohtia olivat halu kehittää suomalaisten kiinteistöjen laatua ja tarjota rehellistä, läpinäkyvää toimintaa alalla. Samat perusajatukset kantavat toimintaamme tänäkin päivänä.

Rakennusalan laajan tietotaitomme avulla tunnistamme eri osa-alueiden hyvät laaturatkaisut, mutta myös mahdolliset riskit. Asiakkaamme saavat nämä tiedot meiltä aina kaikilta osin, näin tulevaisuuden yllätykset vältetään.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat myös asunto- ja kiinteistöjuridiikka. Kykenemme laatimaan lain mukaiset asiakirjat esimerkiksi kiinteistö- tai asuntokauppaamme, vuokrasopimukseemme, tai laatimaan esimerkiksi asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksen.

Meillä on myös kyky ja tietotaito selkeään projektinhallintaan vaativissakin hankkeissa. Käytettävissämme on lisäksi laaja ja hyvä yhteistyöverkosto. Saatamme kohteet ja niiden käyttäjät yhteen, emme toimi kuitenkaan välittäjinä, emmekä ota vastaan asuntojen tai kiinteistöjen myyntitarjouksia suoraan yksityishenkilöiltä. Toisinaan meillä voi kuitenkin olla löytämällemme kohteelle valmiiksi ostaja, jolloin toimimme kaupassa konsulttina.

Arvojamme ovat rehellisyys, luotettavuus, kunnioitus ja joustavuus. Uskomme vahvasti asiakaslähtöisen toiminnan ratkaisevaan merkitykseen, olit sitten ostamassa tai vuokraamassa meiltä kohdetta tai myymässä meille kohdettasi.

Toimintamme luotettavuudesta kertoo paitsi lukuisat tyytyväiset asiakkaamme tähän astisilta toimintavuosiltamme, myös Suomen asiakastiedon meille myöntämä Suomen vahvimmat -sertifikaatti sekä  Kauppalehden meille myöntämä Kasvuyritys 2020 ja Menestyjät 2020 sertifikaatit. Vain 6% yrityksistä kuuluu kauppalehden Menestyjät -yrityksiin, ja vain 2% Kauppalehden vuoden kasvuyrityksiin.