Tietoa

Lynnia Oy on kiinteistökehittämiseen, kohteiden hallinnointiin sekä sijoittamiseen keskittynyt suomalainen yksityisomisteinen yritys joka toimii valtakunnallisesti. Yhtiö on vuosittain tekemisissä lukuisien erilaisten kohteiden parissa. Kohteina voivat olla asunnot, kiinteistöt, metsätilat, loma-asunnot, maa-alueet kuin toimitilatkin. Yhtiön toiminnan lähtökohtana on ajatella kohteen toimivuuden ja elinkaaren lisäksi myös sen käytettävyyttä niin, että kohteen käyttäjät saavat kohteesta kaiken sen tarjoaman käyttöhyödyn. Näin kohde pääsee täyteen potentiaaliinsa ja saadaan toimiva kokonaisuus.


Lynnia on perustettu vuonna 2014 halusta kehittää suomalaisia kiinteistöjä sekä tarjota niihin toimivia ja kestäviä ratkaisuja. Yhtiölle on myönnetty Suomen Asiakastiedon toimesta Suomen Vahvimmat -sertifikaatti sekä Pohjoismainen kasvusertifikaatti sekä edelleen Kauppalehden toimesta Kasvuyritys,- Menestyjät,- sekä Kestomenestyjät -sertifikaatit useana peräkkäisenä vuotena.


Vakiintunut toiminta, vuosien aikana eri asiakkaat sekä kokemus erilaisista kohteista antavat vahvan perustan myös tulevaisuudelle ja yhtiö etsiikin markkinoilta jatkuvasti uusia kohteita. Lynnia ei ole välitysliike: useimmat yhtiön ilmoittamista kohteista ovat yhtiön omia. Yhtiö käyttää myynnissä ja vuokrauksessa myös ulkopuolisia välitysliikkeitä. Useimmat kohteiden perusparannus- rakennus- tai muutostyöt teetetään ulkopuolisilla yrityksillä Lynnian ideoimina. Yhtiöllä on hyvä sekä laaja yhteistyöverkosto alan eri toimijoihin.

 

Yhtiön ydinliiketoimintaa on kohteidensa hallinnointi, kehittäminen, vuokraaminen tai myyminen.


Lynnia odottaa tulevaisuudelta yhä mielenkiintoisempia kohteita.